Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز با بیان اینکه رعایت اصول بهداشتی برای حفظ سلامت دانشجویان در دستور کار قرار دارد، گفت: این دانشگاه دارای اولین آشپزخانه صنعتی مجهز به سیستم بخار است.

حسین امام علی‌پور معاون دانشجویی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار حوزه فرهنگی و هنری گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با بیان اینکه رعایت اصول بهداشتی برای حفظ سلامت دانشجویان در دستور کار قرار دارد، اظهار کرد: دانشگاه تبریز دارای اولین آشپزخانه صنعتی مجهز به سیستم بخار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم بخار به معنای بخارپز کردن غذا نیست؛ بلکه در این سیستم به جای شعله گاز از بخار در پخت غذا استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه حفظ ارزش غذایی، از مزیت‌های آشپزخانه صنعتی مجهز به سیستم بخار است، افزود: در پخت غذا با شعله گاز، بخشی از ارزش غذایی از بین می‌رود؛ اما در سیستم بخار سلامت غذا بیشتر حفظ می‌شود. هم‌چنین در این سیستم مصرف گاز نیز کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید:

طرح چندین ساله وزارت علوم در صنعتی سازی آشپزخانه دانشگاه‌ها

استمرار ارتقای تجهیزات آشپزخانه‌های نیمه صنعتی و سنتی

معاون دانشجویی دانشگاه تبریز عنوان کرد: در سیستم بخار از روغن در پخت غذا استفاده نمی‌شود حتی غذاهایی مانند ماهی و مرغ که در روغن سرخ می‌شوند نیز در این سیستم بدون استفاده از روغن پخته می‌شوند.

امام علی‌پور گفت: در سیستم بخار ۹۶ درصد از مصرف روغن در غذا صرفه‌جویی می‌شود که در نهایت با اسپری روی غذا برای طعم بهتر آن روغن استفاده می‌شود. همچنین در آشپزخانه‌های صنعتی اصول بهداشتی بیشتر رعایت می‌شود.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه تبریز معاون دانشجویی دانشگاه تبریز حسین امام علی پور دانشگاه تبریز اصول بهداشتی سیستم بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۶۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در دیدار با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با توجه به پهناور بودن استان و حجم بالای مراجعان تاکید کرد: لازم است تلاش برای توسعه توانمندی‌ها و رفع چالش‌های حوزه سلامت، اولویت مسئولان باشد.

او، مرجعیت و قدرت تصمیم‌گیری را از ویژگی‌های اصلی اساتید عنوان کرد که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد و در خصوص اخلاق پزشکی و توسعه مسائل فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، راهکار‌هایی نیز ارائه داد.

تلاش برای تقویت برنامه آموزش دانشجویان و ارتقای جایگاه اساتید و دانشجویان دانشگاه، دیگر تاکید نماینده ولی فقیه در فارس بود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز نیز در این دیدار، محور اصلی تلاش اعضای هیئت رئیسه دانشگاه را توسعه خدمات مجموعه در تمامی ابعاد و در تمامی مناطق استان عنوان کرد و ادامه داد: در کنار توسعه خدمات، از دغدغه‌های اصلی مسئولان دانشگاه، تقویت اهداف فرهنگی در سطح دانشجویان، کارکنان و اساتید است.

سیدوحید حسینی با اشاره به تلاش‌هایی که در حوزه آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده، به کسب موفقیت‌های حوزه سلامت استان فارس در این زمینه پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حوزه تخصصی پزشکی در جایگاه برتر کشور قرار دارد و با ظرافت ویژه‌ای مسایل اساتید، دانشجویان و دانشگاه در حال پیگیری است.

او از افزایش قابل توجه تعداد فلوشیپ و پزشک فوق تخصص طی ۳۰ ماه گذشته در دانشگاه خبر داد و افزود: همچنین در حال حاضر بیش از ۶۵۰ پزشک متخصص در مراکز درمانی زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در استان، به مردم خدمات سلامت‌محور ارائه می‌دهند.

حسینی در ادامه با ارائه توضیحاتی پیرامون تامین اعتبارات و پرداخت مطالبات کادر سلامت گفت: تقویت تامین منابع و معیشت اساتید، کارکنان و دانشجویان نیز با پیگیری مکرر مسئولان دانشگاه از مجموعه وزارت بهداشت و نهاد‌های مرتبط، در حال انجام است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در بخش دیگری از سخنان خود به توسعه اهداف پژوهشی در حوزه سلامت فارس اشاره کرد و افزود: با تلاش‌های انجام شده و برنامه ریزی در زمینه تقویت امر پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از رتبه ششم کشور در حوزه پژوهش، به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • تجمع دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف در حمایت از دانشجویان آمریکا
  • رفع چالش‌های حوزه سلامت اولویت مسئولان باشد
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • خود مراقبتی در فضای مجازی امری ضروری است
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • ۱۲ طرح نیمه تمام بهداشتی در خراسان رضوی به ثمر نشست