Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیئت همراه وی در دیدار با رئیس دانشگاه تبریز، راه‌های توسعه همکاری دانشگاهی بین دو دانشگاه را به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار دادند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیئت همراه وی در دیدار با رئیس دانشگاه تبریز؛ راه‌های توسعه همکاری دانشگاهی بین دو دانشگاه را به میزبانی دانشگاه تبریز مورد بررسی قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز، در این آیین ضمن خیرمقدم به رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هئیت همراه وی با تشریح برخی دستاورد‌های دانشگاه تبریز در حوزه‌های مختلف گفت: تبریز در گذشته به عنوان مهد علم و ادب ایران مطرح بوده به طوریکه در ۸۰۰ سال پیش دانشگاهی به نام ربع رشیدی در این خطه تاسیس می‌شود که در آن مرکز علم و تکنولوژی توام تولید و از این رو دانشگاه تبریز نیز در امتداد آن در سال۱۳۲۶ با تاسیس دو دانشکده ادبیات و طب فعالیت خود را آغاز کرده است.

مجیدی در ادامه با تاکید بر اینکه در طول بیش از ۷ دهه از فعالیت دانشگاه تبریز چندین دانشگاه نیز از این دانشگاه مستقل شده است، تصریح کرد: این دانشگاه در حال حاضر با داشتن چندین پژوهشکده و گروه پژوهشی، قطب علمی، بیش از ۸۰۰ نفر عضو هیات علمی و ۲۴ هزار نفر دانشجو و ... یکی از ۵ دانشگاه برتر و جامع کشور ایران است.

وی افزود: این دانشگاه تبریز همچنین در سال‌های اخیر گام‌های موثری برای توسعه همکاری‌های بین المللی برداشته و هم اکنون با ۲۰۰ دانشگاه دنیا تفاهم همکاری دارد که بیشترین تعداد آن‌ها با دانشگاه‌های کشور ترکیه است.

رئیس دانشگاه تبریز در بخش دیگر سخنان خود تاکید کرد: برای توسعه دیپلماسی علمی عملیاتی شدن این تفاهم همکاری‌های بین المللی بین دانشگاه‌ها ضروری است و بر این اساس این دانشگاه آماده هر گونه توسعه همکاری با دیگر دانشگاه‌های دنیا و به ویژه با دانشگاه‌های کشور دوست و همسایه ترکیه است.

بولات چاکماک رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه نیز در این دیدار ضمن تشکر از میزبانی دانشگاه تبریز خواستار توسعه همکاری‌های مشترک با توجه به ظرفیت‌های دو دانشگاه شد.

چاکماک در ادامه ضمن معرفی اجمالی دانشگاه صنعتی ارزوم گفت: این دانشگاه نزدیک ۹ سال است که تاسیس شده و در حال حاضر با داشتن ۶ دانشکده در بخش‌های فنی و مهندسی، علوم پایه، علوم سلامت، برق، معماری و ... و ۱۱۰ نفر هیات علمی، با توجه به پتانسیل‌های این مرکز آماده هر گونه همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه‌های تبریز و در راس آن‌ها با دانشگاه تبریز است.

رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه تاکید کرد: در این سفر و با حضور در دانشگاه تبریز علاقمند هستیم در قالب طرح اراسموس و دیگر طرح‌ها تفاهم نامه مشترک به امضای طرفین برسد، تا اینکه از بودجه اختصاص یافته به دانشگاه صنعتی ارزوم برای تقویت همکاری علمی و پژوهشی با دانشگاه تبریز استفاده شود.

بر پایه همین گزارش؛ بازدید از بخش‌های مختلف دانشگاه تبریز از دیگر برنامه‌های رئیس دانشگاه صنعتی ارزوم کشور ترکیه و هیات همراه وی بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تبریز دانشگاههای برتر گروه پژوهشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۲۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فرماندار ماکو عصر دوشنبه در این دیدار که قائم مقام والی استان دوغوبایزید ترکیه هم حضور داشت با اشاره به ارتباطات دوستانه و دیرینه بین دو کشور بر تداوم این ارتباطات در بخش‌های اقتصادی و فرهنگی تاکید و گفت: گمرک بازرگان در مرزهای دو کشور عامل تداوم این دوستی‌ها بوده و تداوم این دوستی‌ها در سایه ارتباطات گسترده فرهنگی و اقتصادی ساکنان دو سوی مرز است.

نادر کاظمی با اشاره به به وجود آمدن برخی از مشکلات در گمرک بازرگان و کندی تردد کامیون‌ها و مسافر از این گمرک به سمت کشور ترکیه افزود: لازم است مسئولان کشور ترکیه هم برای رفع برخی از مشکلات موجود در گمرک گوربلاغ ترکیه اقدام نموده تا مشکلی در تردد مسافر و کامیون در سوی مرز به وجود نیاید.

فرماندار ماکو همچنین به مشکلات به وجود آمده در قبال احداث دیوار مرزی ترکیه هم گفت: متاسفانه بعد از احداث این دیوار مرزی از سوی کشور ترکیه بعد از هر بارش شدید باران سیل ناشی از سمت ترکیه، به سبب جمع شدن آب در پشت این دیوار خسارت بسیار زیادی به روستاهای مرزی و زیر ساخت‌های کشورمان در منطقه مرزی بورالان وارد می‌کند.

احمد دالکیران رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه هم با اظهار خرسندی از افزایش تداوم مراودات مرزی بین کشورهای ایران و ترکیه گفت: رسیدن به سقف ۳۰ میلیارد دلار در سال توافق مقامات جمهوری اسلامی و ترکیه بوده و مسئولان کشور ترکیه برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.

وی با اشاره به کندی تردد در مرز بازرگان اشاره کرد و گفت: از سال گذشته کشور ترکیه به سبب ساخت و سازهای جدید در گمرک گوربلاغ تردد از این مرز و گمرک بازرگان تا حدی کاهش یافته که به محض اتمام این ساخت و سازها و عملیات عمرانی تردد از مرزهای گوربلاغ ترکیه و بازرگان به نحو بسیار چشمگیری افزایش خواهد یافت.

دالکیران افزود: با افزایش گیت‌های ورودی و خروجی در این دو مرز با اتمام ساخت و سازها هم تردد کامیون و هم تردد مسافر افزایش می‌یابد.

رئیس اداره مدیریت مرزی ترکیه به وارد آمدن خسارت ناشی از سیل از سمت دیوارهای مرزی هم اشاره کرد و افزود: کشور ترکیه برای حسن همجواری و احترام متقابل برای همسایه و دوست و برادر خود ایران تلاش دارد با اقدامات موثر خسارت ناشی از قبال این دیوار مرزی را به حد صفر برساند.

کد خبر 6092595

دیگر خبرها

  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • ایران به دنبال رابطه برد-برد با آفریقا است/ نگاه برابر داریم
  • آمادگی ایران برای همکاری صنعتی با آفریقا/ رابطه برد_برد می‌خواهیم
  • مسائل مرزی میان دو کشور ایران و ترکیه بررسی شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان