Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزمایشگاه سیستم‌های الکتروپنوماتیک برای اولین بار به همت متخصصان داخلی در دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز طراحی، بومی‌سازی و راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آزمایشگاه سیستم‌های الکتروپنوماتیک برای اولین بار به همت متخصصان داخلی در دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز طراحی، بومی‌سازی و راه‌اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  اینای اولین بار در کشور آزمایشگاه سیستم‌های الکتروپنوماتیک باهمت متخصصان داخلی، طراحی و بومی‌سازی شد. این آزمایشگاه که جهت قسمت عملی برخی از دروس فنی رشته طراحی صنعتی می‌باشد قابل استفاده برای سایر رشته‌های فنی مهندسی، چون مهندسی مکانیک، مهندسی معدن بوده می‌تواند برای آموزش تکنسین‌های صنعت نیز مورد استفاده قراربگیرد.

محمدعلی کی نژاد، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در مراسم راه‌اندازی این آزمایشگاه گفت: این آزمایشگاه که برای بخش عملی برخی از دروس فنی رشته طراحی صنعتی در این دانشگاه راه‌اندازی شده قابل استفاده برای سایر رشته‌های فنی مهندسی مانند مهندسی مکانیک و مهندسی معدن بوده و می‌تواند برای آموزش تکنسین‌های صنعت نیز مورد استفاده قرار گیرد.

وی بابیان اینکه با راه‌اندازی این آزمایشگاه دانشجویان رشته‌های مهندسی صنعتی می‌توانند آموخته‌های علمی و تئوری خود را در صحنه عملی بکار گیرند، افزود: با این اقدام دانشگاه در جهت ارتباط با صنعت یک گام برداشت و صنعت نیز باید در جهت ارتباط با دانشگاه گام بردارد.

کی نژاد، با تأکید بر اطلاع‌رسانی راه‌اندازی این آزمایشگاه در این دانشگاه به سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی، اظهار داشت: این دانشگاه آماده همکاری با سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی برای استفاده دانشجویان آن‌ها از این آزمایشگاه است.

احد شاه‌حسینی، رئیس دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در این مراسم گفت: مرحله اولیه این آزمایشگاه ۱۱ سال پیش با اعتبار ۸۰ میلیون ریال راه‌اندازی شده و به مدار‌های پنوماتیکی مجهز شد و در مهر سال جاری نیز با ایجاد رشته طراحی صنعتی در این دانشکده مدار‌های الکترونیک نیز با آن تلفیق شد.

وی با بیان اینکه این آزمایشگاه تلفیقی از سیستم‌های پنوماتیک و الکترونیک است، افزود: در این آزمایشگاه بیش از ۵۰ نوع مدار می‌تواند شبیه‌سازی شود و دانشجویان می‌توانند آموزش‌های تئوریک را در این مرکز به‌صورت عملی انجام دهند و سیستم‌های به‌کار رفته در این آزمایشگاه هم‌اکنون در واحد‌های صنعتی استفاده می‌شود.

شاه‌حسینی یادآوری کرد: این آزمایشگاه می‌تواند برای دانشجویان رشته‌های مختلف مهندسی صنایع و نیز تکنسین‌ها مورد استفاده قرار گیرد؛ چراکه این مرکز صرفاً جنبه آموزشی نداشته؛ بلکه نمونه‌های کاربردی آن در صنایع مورد استفاده قرارمی گیرد.

کمالی، طراح و سازنده این برد‌های آموزشی-پژوهشی و استاد دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز در خصوص مزایای این طرح گفت: قیمت تمام‌شده آن‌ها یک‌دهم قیمت مشابه خارجی بوده و از خروج ارز از کشور جلوگیری خواهد شد، تعداد مدار‌های قابل پیاده‌سازی در این برد‌ها دو برابر مشابه خارجی است، به علت استفاده از تجهیزات صنعتی موجود در بازار داخلی، دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل در برقراری ارتباط بین آموخته‌های دانشگاهی با صنعت دچار سردرگمی نخواهند شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه هنر اسلامی تبریز صنعت آزمایشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۱۳۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حامد علیپور بنائی دانشیار گروه مهندسی الکترونیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برای دومین سال متوالی به‌عنوان عضو کمیته برگزاری سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی فوتونیک، اپتیک و لیزر در شهر پورتو کشور پرتغال در سال ۲۰۲۵ با عنوان کنفرانس PHOTOPTICS ۲۰۲۵ انتخاب شد.

علیپور بنائی اکنون معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و تنها ایرانی کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • مجتمع آزمایشگاهی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی البرز افتتاح شد
  • دانشگاه آزاد سمنان میزبان نخستین مسابقه ملی «طراحی و دوخت»
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • راه اندازی مجموعه آزمایشگاه های تحقیقاتی و پژوهشی در استان ها
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز