Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز از آغاز پذیرش دانشجو دکتری در رشته طراحی صنعتی در این دانشگاه برای اولین بار در کشور خبر داد و گفت: سه نفر در نوبت روزانه و یک نفر نیز با تبدیل وضعیت مدرک از خارج به داخل کشور پذیرش شده‌ است.

دکتر بابک امرایی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه رشته طراحی صنعتی در ایران پس از انقلاب فرهنگی در سال 62 ایجاد شده است، گفت: پس از دانشگاه تهران، دانشگاه هنر اسلامی تبریز دومین دانشگاهی بود که مقطع کارشناسی رشته طراحی صنعتی در سال 78 و سپس مقطع ارشد این رشته برای سومین بار در کشور در این دانشگاه ایجاد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به ضرورت‌ها نیاز به ایجاد مقطع دکتری رشته طراحی صنعتی احساس می‎شد و طبق قرارداد با شورای تحول در علوم انسانی تعریف سر فصل‌ها از سال 90 شروع شد و با جدیت پیگیر برنامه‌ریزی برای توسعه و گسترش رشته طراحی صنعتی بودیم.

وی افزود: سرفصل‌ها سال گذشته تعریف و مجوز ایجاد رشته با توجه به سوابق و زمینه‌ها و امکانات دانشگاه هنر اسلامی تبریز صادر شد.

امرایی با بیان اینکه دانشکده‌ طراحی صنعتی دانشگاه هنر اسلامی تبریز تنها دانشکده دارای مرکز تحقیقات طراحی است، گفت: این مجموعه با میلیاردها سرمایه‌گذاری بسیار مجهز بوده و بسیاری از این تجهیزات تولید داخل است، این سرمایه‌گذاری‌ها تا حدودی می‌تواند هزینه‌های تحمیلی خروج دانشجویان از کشور را جبران کرده و برای کشورمان ارز آوری داشته باشد.

وی گفت: پیش بینی می‌شود رشته طراحی صنعتی در سایر دانشگاه‌های جامع نیز طی دو سال آینده ایجاد ‎شود، برای پذیرش دانشجو در در مقطع دکترا برای سال‌های آینده نیز برنامه داریم، شش فارغ‎التحصیل دکتری نیز طی سال‌های آینده به مجموعه ما اضافه می‎شوند.

وی اظهار کرد: توسعه مراکز کارآفرینی، مرکز تحقیقات و فضاهای فیزیکی، ظرفیت پذیرش را چندین برابر می‌کند و پیش بینی می‎شود دانشگاه تهران و دانشگاه هنر نیز طی سال‌های آینده اقدام به پذیرش دانشجو در این مقطع کنند.

معاون دانشکده طراحی اسلامی دانشگاه هنر اسلامی تبریز با اشاره به راه اندازی مرکز ارتباط با صنعت در وزارت علوم و دانشگاه گفت: ارتباط ضعیف بین دانشگاه و صنعت تا حدودی به این بازمی‌گردد که صنایع با دانشگاه آشتی نیستند. آیا مرکز ارتباط با صنعت در صنایع درشت و خرد ما ایجاد شده است؟ آیا از پیشنهادات دانشگاه مبنی بر انجام رایگان طرح‌های پژوهشی برای مراکز صنعتی استقبال می‌شود؟، آیا انگیزه کافی برای انجام کارهای پژوهشی وجود دارد؟.

وی متذکر شد: دست آشتی از طرف دانشگاه‌ به سوی صنعت دراز شده، اما ارتباط صنعت با دانشگاه ضعیف است، در همین راستا از همان ابتدای تشکیل 28 خوشه صنعتی استان پای کار آمدیم و جلسات متعددی در این خصوص داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: مرکز تحقیقات دانشگاه هنر اسلامی تبریز با مشارکت و همکاری شهرک‌های صنعتی استان راه اندازی شده و این نشانه‌ای از آشتی صنعت با دانشگاه است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۲۱۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مالک رحمتی استاندار آذربایجان‌شرقی در مراسم گرامیداشت روز معلم در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تأکید بر اینکه باید دانشگاه و تلاشگران آن را قدر دانست، اظهار کرد: اینکه بیش از ۱۵ میلیون دانشجو فارغ‌التحصیل شده و سه میلیون نفر از آنان مشغول تحصیل هستند، به برکت مجاهدت‌های علمی دانشگاه‌هاست.

وی با بیان اینکه پیشرفت‌ها را باید گفت تا جوانان به آینده امیدوار شوند، ادامه داد: توقف در مسیر رشد و تعالی معنی ندارد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به سیر تحول در نسل‌های مختلف دانشگاه‌ها، بیان کرد: زمانی آموزش در مراکز دانشگاهی، محور بود، بعد از آن تحقیقات اولویت یافت و امروز کارآفرینی در کنار آموزش و تحقیق، مأموریت اصلی دانشگاه‌هاست.

رحمتی با اشاره به اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی، ارتباط خوبی بین دانشگاه و صنعت به وجود آمده که مایه امیدواری است، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به‌دلیل برنامه‌ریزی دقیق و اتکا به ظرفیت‌های درونی خود دستاورد‌های خوبی داشته است.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه مهارت‌آفرینی نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند و گفت: دستاورد‌های دانشگاهی خوب روایت و منعکس نمی‌شود و مراکز دانشگاهی باید از ظرفیت‌های رسانه‌ای و فضای مجازی برای تبیین و روشنگری و آگاهی‌بخشی به مردم برای مقابله با جنگ روانی دشمن استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی تشریح کرد: هر استاد دانشگاه و هر دانشجو می‌تواند یک رسانه باشد و امیدآفرینی کند.

به گزارش آنا، مراسم روز معلم با حضور جمع کثیری از استادان و همچنین دانشجویان ورودی سال ۷۲ واحد تبریز در رشته علوم اجتماعی (۳۱ سال پیش) و دانشجویان و مسئولان کشوری و با حضور مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی، محمدقربانی گلشن‌آباد، معاون امور مجلس و ارتباطات اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز برگزار شد.

در پایان مراسم از استادان، مدیران گروه و رئیس دانشکده نمونه تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • مهلت انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد تمدید شد
  • تمدیدانتخاب رشته داوطلبان دوره دکتری تخصصی۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی