Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، بر اساس پایگاه رتبه بندی تایمز و نتایج رتبه بندی دانشگاه های برتر آسیایی، دانشگاه تبریز توانست رتبه ۱۴۸ آسیا و رتبه  هشتم کشورمان را به دست آورد .      در این رتبه بندی دانشگاه های صنعتی نوشیروانی بابل، صنعتی شریف، صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، تهران، و علوم پزشکی ایران به ترتیب رتبه های اول تا هفتم ایران و رتبه های ۳۷ ، ۸۳ ، ۸۸ ، ۹۶ ، ۱۰۸ ، ۱۳۹ ، ۱۴۲ آسیا را به دست آورده اند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

     بر اساس همین رتبه بندی دانشگاه تبریز در کل نمره 27/8 را به دست آورده است. لازم به ذکر است که دانشگاه تبریز در این رتبه بندی از نظر شاخص استنادی نمره 35/2، در آمد از صنعت نمره 41/2، چشم اندار بین المللی نمره ۱۶ ، پژوهش نمره 18/2  و از نظر شاخص تدریس نمره 29/9 را به خود اختصاص داده است .     بعد از دانشگاه تبریز دانشگاه هایی چون صنعتی خواجه نصیرطوسی با کسب رتبه ۱۷۳ ، شیراز با کسب رتبه ۱۸۸ ، شهید بهشتی با کسب رتبه ۱۹۳ رتبه های نهم تا یازدهم ایران را به خود اختصاص داده اند .     همین گزارش حاکی است؛ همچنین دانشگاه تبریز به همراه دانشگاه های صنعتی نوشیروان بابل، کاشان، شهید باهنر کرمان، علوم پزشکی شهید بهشتی، تربیت مدرس، و زنجان رتبه سوم دانشگاه های ایران را در اولین رتبه بندی تایمز در خصوص ارزیابی تأثیرگذاری در توسعه پایدار ۲۰۱۹ ( Times Impact Ranking ۲۰۱۹ )  را به دست آورد . 

در این رتبه بندی که ۴۶۲ دانشگاه رتبه بندی شده دانشگاه تبریز در زمینه شاخص های "کیفیت آموزش" و "آراستگی و کمک به رشد اقتصادی" رتبه ۱۰۱ تا ۲۰۰ ، از نظر شاخص برابری جنسیتی رتبه ۲۰۱ تا ۳۰۰ و در شاخص سلامت و تندرستی و در کل رتبه ۳۰۱ تا ۴۰۰ دنیا را به دست آورده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران رشد اقتصادی شاخص شهید بهشتی آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۵۹۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر

مؤسسه اشپرینگر نیچر نظام رتبه‌بندی سالانه مؤسسه‌های جهان را بر پایۀ سنجه‌های گوناگون ارزیابی میکند و نام ۵۰۰ مؤسسۀ برتر دنیا را براین اساس منتشر می‌کند.

براساس رتبه بندی اشپرینگر نیچر، دانشگاه بیرجند با میزان مشارکت ۱/۸۰ درپدیدآوری مقاله توانست رتبه ۱۹ را در بین ۱۱۲ مؤسسه علمی و آموزشی کشور بدست آورد.

هرساله «نیچر ایندکس» به رتبه بندی مؤسسه‌ها در سراسر جهان بر پایۀ خروجی‌های پژوهشی آنها در سال گذشته که کیفیت بالایی دارند می‌پردازد.

«نیچرایندکس» با شمارش شمار مقاله‌های پدیدآوران در نشریه‌های نمایه شده اش، رتبه بندی مؤسسه‌ها را بر پایۀ دو سنجۀ «شمار آثار» و «میزان مشارکت در پدیدآوری آثار» شدنی می‌سازد.

در سال ۲۰۲۳ میلادی مقاله‌های منتشرشده از ژانویه تا دسامبر سال ۲۰۲۲ میلادی در ۱۵۰ نشریۀ برتر (journals#faq/index-nature/com.nature) در حوزه‌های شیمی، علوم محیط و زمین شناسی، علوم زیستی، بهداشت و علوم فیزیکی شمارش و ارزیابی شده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر
  • رتبه بندی داروخانه‌ها براساس شاخص شفافیت
  • رتبه بندی داروخانه‌ها بر اساس شاخص شفافیت