Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تبریز گفت: درحال حاضر 60 طرح تحقیقاتی به سفارش کارخانه‌های بزرگ و عمده استان‌ آذربایجان غربی توسط دانشگاه تبریز پیگیری می‌شود.

محمدرضا پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درباره اقدامات دانشگاه تبریز برای گسترش دیپلماسی علمی اظهار کرد: دانشگاه تبریز به عنوان دبیرخانه مشترک همکاری‌های ایران و ترکیه، بیشتر در حوزه ترکیه، قفقاز و آسیای میانه فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتباط‌های بین‌المللی بسیار خوبی به وجود آمده است که از جمله آنها می‌توان به برگزاری دوره‌های مشترک، پذیرش دانشجو، اعزام دانشجویان برای فرصت‌های مطالعاتی،‌ کارهای تحقیقاتی مشترک به ویژه با دانشگاه‌های ترکیه اشاره کرد.

رئیس دانشگاه تبریز با بیان اینکه مسائل سیاسی اخیر لطمه‌ای به ارتباطات بین‌المللی وارد نکرده است و امیدواریم در آینده شاهد ارتباطات چشمگیر باشیم، تصریح کرد: البته معاون اول رئیس جمهوری قول داده‌ است، در ارتباط با مشکلات ارزی به دانشگاه‌ها کمک کنند.

پورمحمدی عنوان کرد: وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری مبلغ 200 میلیون یورو درخواست کرده، که دولت نیز راضی به تأمین آن است به شرط اینکه دانشگاه‌ها بتوانند معادل ریالی این مبلغ را بپردازند.

وی با اشاره به مشکلات تأمین بودجه دانشگاه‌های کشور گفت: بودجه، مشکل همه دانشگاه‌هاست،‌ دکتر جهانگیری در این زمینه نیز وعده داده‌اند تا حد قابل توجهی کسری بودجه دانشگاه‌ها را تا پایان شهریور جبران کنند.

رئیس دانشگاه تبریز درباره اقدامات دانشگاه تبریز برای حل مسائل و چالش‌های منطقه‌‌ای اظهار کرد: دانشگاه تبریز با اکثر سازمان‌ها و مراکز تولیدی و پژوهشی پروتکل‌های تحقیقاتی منعقد کرده است.

پورمحمدی اضافه کرد: درحال حاضر 60 طرح تحقیقاتی به سفارش کارخانه‌های بزرگ و عمده استان‌ توسط دانشگاه تبریز درحال پیگیری است، تشکیل تیم‌های مشاوره‌ای در حوزه صنعت توسط دانشگاه تبریز، راه‌اندازی کلینیک ارتباط صنعت و دانشگاه که مشکلات صنایع را جمع‌آوری و توسط استادان چاره‌اندیشی می‌‌کند.

وی گفت: از صاحبان صنایع و مدیران تولیدی‌ها دعوت می‌کنیم تا به این وسیله تجارب موفق منتقل شود. در هرحال تا جایی که دستگاه‌های مختلف، مسائل خود را به دانشگاه‌ منعکس کرده‌اند، سعی شده درحد توان برای حل مشکلات گام بردارم.

رئیس دانشگاه تبریز با اشاره به اقدامات این دانشگاه حل مشکلات صنعتی آذربایجان غربی گفت: به عنوان مثال کارخانه مس سونگون مشکلات جدی در ارتباط با پساب‌ها داشت که توانستیم مشکل را برطرف کنیم، همچنین مشکل تسویه پساب‌های صنعتی برای شهرود و چرمشهر با دستگاهی که توسط دانشگاه تبریز راه‌اندازی شده برطرف شد.

پورمحمدی در پایان گفت: واکسن خاصی کشف شده که برای طیور است و در مرحله تجاری‌سازی قرار دارد، کارهای از این دست که توانسته گره‌ای از مشکلات صنعت برطرف کند و در عین حال دانشگاه را وارد عرصه تجاری‌سازی کرده توسط دانشگاه تبریز انجام شده است.

انتهای پیام/4060/4007

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۲۸۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در سخنانی اعلام کرد که پس از گذشت نزدیک به ۷ ماه از رخ‌دادهای هفتم اکتبر سال گذشته میلادی وضعیت ساکنان غزه روز به روز بدتر می‌شود.

گوترش گفت: از کابینه اسراییل و سران حماس می‌خواهم که به توافقی برای آتش‌بس و آزادی اسیران دست پیدا کنند. از کشورهای هم‌پیمان اسراییل می‌خواهم که اسراییل را به عدم عملیات نظامی زمینی در رفح قانع کنند.

وی ادامه داد: حمله به رفح تاثیرات ویرانگری روی فلسطینیان در غزه و پیامدهای خطرناکی در کرانه باختری و تمامی منطقه دارد.

دبیرکل سازمان ملل متحد افزود: حمله به کاروان‌ها و تاسیسات بشردوستانه و افراد نیازمند مجاز نیست. از کابینه اسراییل می‌خواهم که روند ورود کمک‌ها به غزه را تسریع ببخشد و امنیت کاروان‌های همراه آن از جمله آنروا را تامین کند.

گوترش ادامه داد: مهم است که تحقیقاتی مستقل در خصوص گورهای جمعی تازه یافته‌شده در غزه صورت بگیرد. جنگ، نظام بهداشتی غزه را ویران کرده است و برخی بیمارستان‌های این باریکه اکنون به گورستان شباهت دارند.

دبیرکل سازمان ملل متحد گفت: طرحی برای اجرای توصیه‌های گزارش مستقل آماده‌شده درباره آنروا وجود دارد. از کشورهای عضو و طرف‌های کمک‌کننده می‌خواهم که تامین مالی لازم برای تداوم کار آنروا را انجام بدهند.

گوترش در پایان مدعی شد: ما به اقدام برای دستیابی به راه حلی بر پایه پایان اشغالگری و تاسیس کشور قابل زندگی فلسطین پایبندیم.

کد خبر 6093581

دیگر خبرها

  • موانع تولید ۲۴ کارخانه در البرز طی سال گذشته رفع شد
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • گوترش: تحقیقاتی مستقل درباره گورهای جمعی غزه انجام شود
  • خط سوم تولید کمپوست در تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • قلیان اکسیژن؛ یک پک عمیق به سمت ناکجا؟!
  • «قلیان اکسیژن» عوارض نامشخصی دارد
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • تاسیس ۳۱ دانشگاه فرهنگیان مجزا با چه تدبیری انجام می‌شود!
  • عوارض نامشخص قلیان اکسیژن