Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز گفت: یکی از اهداف اصلی دانشگاه در منطقه تامین نیروی کارشناس برای بخش صنعت است. دانشگاه با تدوین برنامه و ارتباط منظم با صنعت و بر اساس الگوهای موفق دنیا می‌تواند در این امر نقش بسزایی داشته باشد.

به گزارش خبرنگار آنا از تبریز، دکتر حسن رسولی در دیدار با اعضای انجمن مدیران صنایع استان آذربایجان شرقی بر اهمیت موضوع ارتباط صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: ارتباط دانشگاه با صنعت در حال پوست اندازی است و با رشد و پیشرفت جامعه این ارتباط نیز باید تقویت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از اهداف اصلی دانشگاه در منطقه تامین نیروی کارشناس برای بخش صنعت است. دانشگاه با تدوین برنامه و ارتباط منظم با صنعت و بر اساس الگوهای موفق دنیا می تواند در این امر نقش بسزایی داشته باشد.

رسولی به توجه برقراری ارتباط دانشگاه های دنیا با صنعت از طریق دو متد گفت: امروزه دانشگاه های کل دنیا با دو متد اجرای پروژه های مشترک و از طریق شرکت های کوچک تحت عنوان استارت آپ‌ها در تعامل هستند. دانشگاه و صنعت با ایجاد تفاهم نامه باعث تشکیل شرکت های کوچک شده و در نهایت موجب بزرگ شدن شرکت ها و جدایی آنها از دانشگاه و ورود شان به صنعت می شود.

معاون پژوهش و فناوری واحد تبریز گفت: یکی از دغدغه های اصلی دانشگاه که بخش خصوصی می تواند به آن کمک کند بحث کارآموزی است. برقراری تعامل هرچه بهتر دانشگاه با صنعت موجب می شود دانشجویان با اخذ کارآموزی در بخش صنایع بتوانند آموخته های خود را عملی سازند.

رسولی افزود: با توجه به این که دانشگاه آزاد اسلامی وارد حوزه کارآفرینی شده است جای خالی تجربیات کارآفرینان صنعتی در دانشگاه حس می شود. دانشگاه می تواند با برگزاری نشست ها، دوره ها، سمینارها و کارگاه ها از سوی مدرسان کارآفرین صنعتی در حوزه کارآفرینی مثمر واقع شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع واحد تبریز نیز گفت: ﺑﻪ ﻣﻨﻈﻮر ﺗﺠﺮﺑﻪاﻧﺪوزی و ﺗﻘﻮﯾﺖ ﮐﺎرآﻣﺪی ﻧﯿﺮوﻫﺎی داﻧﺸﮕﺎﻫﯽ در ﻋﺮﺻﮥ ﺟﺎﻣﻌﻪ و ﺑﮑﺎرﮔﯿﺮی ﺗﻮاﻧﺎﯾﯽﻫﺎی ﻋﻠﻤﯽ آﻧﺎن در ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ اﺟﺮاﯾﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ، ارﺗﺒﺎط داﻧﺸﮕﺎه ﺑﺎ ﺻﻨﻌﺖ ﺿﺮوری اﺳﺖ.

دکتر علیرضا دادجویان افزود: نیروی اﻧﺴﺎﻧﯽ ﻣﺘﺨﺼﺺ، ﻧﻮآوری ﻋﻠﻤﯽ و ﮔﺴﺘﺮش داﻣﻨﮥ ﻋﻠﻢ و داﻧﺶ از برون داد های دانشگاهی است که ﺑﺨﺸﯽ ﻣﻬﻢ از درون دادﻫﺎی ﺻﻨﻌﺖ ﻣﺤﺴﻮب ﻣﯽﺷﻮد.

دادجویان افزود: مدیران دانشگاه آزاد اسلامی تنها به مدیریت کلاسیک اکتفا نمی کنند بلکه می بایست با مدیریت اجرایی و عملیاتی و با برنامه ریزی دقیق در همکاری با بخش صنعت، گام های موثری در راستای رسیدن به اهداف جامعه و ایجاد اشتغال بردارند.

وی ابراز امیدواری کرد که دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز با امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی که نظیر آن در استان دیده نشده است با ایده های نوآورانه اعضای هیات علمی متخصص به صورت سیستماتیک و عملی همکاری های لازم را با بخش صنعت استان داشته باشد.

راه اندازی خانه صنعت (با حضور یک نفر به نمایندگی از صنایع و یک نفر به نمایندگی از دانشگاه) با هدف سازماندهی کارآموزی ها، بازدیدها و عقد قراردادها، استفاده از آزمایشگاه های موجود در دانشگاه به منظور درآمدزایی برای دانشگاه و حل مشکلات فنی صنعت به منظور سرویس دهی به مراکز صنعتی، برگزاری نشستها، سمینارها و سخنرانی های علمی و فنی مشترک با همکاری دانشگاه و انجمن مدیران صنایع به نمایندگی از صنایع و کارگاه های صنعتی استان، تبادل و به روز رسانی فهرست خدمات فناوری های نرم توسط دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با انجمن مدیران صنایع استان و زیر مجموعه آن، برگزاری کارگاه ها و دوره های بازآموزی و آموزش کوتاه مدت دوجانبه حسب اعلام نیاز طرفین، راه اندازی کلینیک های تخصصی صنعتی و هسته های پژوهشی با همکاری طرفین، استخراج عنوان های طرح های پژوهشی اولویت دار بر اساس مشکلات و نیازهای فنی مراکز صنعتی و تنظیم تقویم زمانی مشخص با همکاری طرفین، ایجاد تسهیلات توسط انجمن مدیران صنایع، ضمن اطلاع رسانی نیازهای استخدامی افراد متخصص در جهت جذب دانشجویان فنی ممتاز و مبتکر در مراکز صنعتی، همکاری طرفین بر تمرکز حداکثری بر برگزاری کیفی واحد های علمی و عملی دروس فنی بخشی از رئوس و شرایط تفاهم نامه بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز و انجمن مدیران صنایع استان آذربایجان شرقی است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۴۲۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست «ارتباط صنعت با دانشگاه» در راستای اجرایی کردن رویداد صدرا (صنعت، دانشگاه، راه اشتغال) با حضور حسین خدابخش‌زاده معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه و فضل‌الله شریف ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت حیدریه برگزار شد.

باتوجه به راهبرد‌های کلان دانشگاه و توسعه فعالیت‌های فناورانه در زیست‌بوم‌های منطقه‌ای با تأکید بر توسعه اشتغال، رویداد صدرا با ایجاد ارتباط جامعه دانشگاهی و صنعت تشکیل شد.

در قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران فعالیت‌های علمی مراکز آموزش عالی کشور به پاسخگویی مسائل اجتماعی، فرهنگی و صنعتی تأکید شده است.

به همین دلیل ارتباط بین صنعت و دانشگاه دارای اهمیت است و موضوع ارتباط صنعت با دانشگاه یکی از مهم‌ترین فعالیت‌ها به سوی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله درباره توسعه دانش و فناوری در صنایع اقتصادی و تولیدی بوده که عوامل موثر برای بهبود این ارتباط ضروری است.

محور‌های اصلی نشست مذکور ارتباط صنعت با دانشگاه و چرایی ضرورت این ارتباط، انتظارات از ارتباط بین صنعت با دانشگاه و آسیب‌شناسی ارتباط صنعت با دانشگاه بود.

استاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه در این نشست اظهار کرد: سیاست اجرایی رویداد صدرا در دانشگاه اساتید و دانشجویان را به سمت انجام کار‌های تحقیقاتی طرح‌های برون‌دانشگاهی و هدایت و حمایت پایان‌نامه‌های ارشد و رساله‌های مقطع دکتری در صنعت سوق می‌دهد.

حسین رضایی متذکر شد: نقش‌آفرینی صنعت با موضوعات مسئله‌محور در این روند به سوی صنایع کشیده می‌شود و این دانشگاه را به صنایع نزدیک‌تر می‌کند.

شریف‌ثانوی رئیس خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر ارتباط صنعت و دانشگاه بسیار ضعیف شده، بیان کرد: خانه صنعت و معدن شهرستان تربت‌حیدریه آمادگی دارد با استفاده از تجارب و تخصص‌های استادان مسائل و مشکلات را بیان کرده تا پس از بررسی خروجی مطلوب علمی و کاربردی تهیه شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تربت‌حیدریه هم تشریح کرد: دانشگاه می‌تواند با شناخت میدانی دقیق و با تکیه بر رشته‌های تحصیلی دایر در دانشگاه در شعاع وسیع‌تری به لحاظ جغرافیایی فعالیت‌های اقتصادی و تولیدی و مشکلات و نیاز‌های صنایع را رصد، شناسایی و دسته‌بندی و سپس براساس اولویت‌بندی مشاغل حساس که اهمیت بیشتری دارند و مورد نیاز مردم است را در قالب کارگاه‌های آموزشی ارائه کند.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه هم از اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت و معدن در دانشگاه و خانه صنعت و معدن خبر داد.

خدابخش‌زاده سپس گفت: تعامل میان صنعت و دانشگاه شناخت ظرفیت‌ها و راه‌های تقویت ارتباط موثر و تعامل مستمر طرفین و راهکار‌هایی که دانشگاه می‌تواند در حوزه کشاورزی و صنایع و معادن نمود داشته باشد.

در پایان مقرر شد در جلسات آینده درباره تشکیل تیم‌های تخصصی توسط اعضای هیئت علمی، برگزاری کارگاه سرفصل‌های نظام مهندسی برای فارغ‌التحصیلان و آموزش مشاغل حساس و مورد نیاز جامعه هدف، تسهیل معرفی دانشجویان برای کارآموزی در صنایع و معادن، اجرای طرح‌های برون دانشگاهی و تحقیقاتی توسط دانشگاه آزاد اسلامی، برگزاری جلسات مستمر و حضور فعال تا برگزاری رویداد صدرا در دانشگاه، حمایت از پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های مقطع دکتری که درباره نیاز‌های صنایع و معادن شهرستان انجام می‌شود در جلسات آینده بررسی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • یک دانشگاه آزادی عضو کمیته اجرایی در کنفرانس بین‌المللی پرتغال شد
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت در دانشگاه آزاد همدان
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • رویداد صدرا با حضور ۳۱ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد دزفول گشایش یافت