Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، در حکم انتصاب منصور غلامی خطاب به قره باغی آمده است:

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب جناب‌ عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی سهند تبریز منصوب می شوید.

انتظار می‌رود با بهره مندی از تجارب همه اعضای هیأت علمی دانشگاه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی، وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست‌ها و برنامه‌های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و مأموریت‌های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت‌المال و اعمال سیاست‌های مؤثر صرفه‌جویی در هزینه‌ها، پرهیز از تجمل‌گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری و رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه، نهایت کوشش و اهتمام خویش را به کار برید.

دکتر مصطفی قره باغی متولد سال ۱۳۴۱ شهر تبریز است و مدرک کارشناسی خود را در رشته مهندسی عمران در سال ۱۳۶۷ و کارشناسی ارشد در گرایش سازه های هیدرولیکی را در سال ۱۳۷۰ از دانشگاه صنعتی شریف اخذ کرد و از همان سال در دانشگاه صنعتی سهند به عنوان عضو هیأت علمی با مرتبه مربی مشغول به‌کارشد. وی در سال ۱۳۷۳ با اخذ بورس دولت ژاپن (مونبوشو) در دانشگاه توکیو مشغول به تحصیل شد و در سال ۱۳۷۷ تحصیلات خود را در مقطع دکتری در رشته مهندسی سواحل و سازه های دریایی به پایان رساند و پس از مراجعت به کشور، مجدد کار خود را در دانشگاه صنعتی سهند ادامه داد.

وی بیش از یک سال ریاست کتابخانه مرکزی، بیش از ۸ سال ریاست دانشکده مهندسی عمران و بیش از ۱۰ سال معاونت پژوهشی و برنامه ریزی دانشگاه صنعتی سهند را عهده دار بوده است و در این مدت عضو شورای دانشگاه، شورای پژوهشی، شورای آموزشی، هیأت ممیزه، کمیسیون دائمی هیأت امنای دانشگاه صنعتی سهند، عضو کمیته مهندسی دریا، گروه علوم و فنون دریا، شورای برنامه ریزی آموزش عالی و عضو شورای پژوهشی پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی بوده است.

وی درحال حاضر با مرتبه علمی استاد تمام پایه ۳۳ در دانشگاه صنعتی سهند مشغول به کار است.

راهنمایی بیش از ۴۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد، ‌چاپ بیش از ۲۵ مقاله در مجلات معتبر بین المللی ISI و داخلی ISC و ارائه بیش از ۱۲۰ مقاله در همایش های معتبر بین المللی و داخلی، ‌اجرای دو طرح پژوهشی برای پژوهشکده حمل و نقل وزارت راه و ترابری و شرکت نفت خزر از جمله سوابق پژوهشی دکتر قره باغی است.

وی عضو هیأت مؤسس انجمن علمی مهندسی سواحل و سازه‌های دریایی ایران است و در انجمن های علمی مهندسی دریا، هیدرولیک و Society of offshore and polar Engineering international عضویت دارد.

وزیر علوم همچنین در نامه جداگانه ای از خدمات دکتر رسول آذری خسروشاهی، رئیس سابق دانشگاه صنعتی سهند در مدت زمان تصدی این مسؤولیت قدردانی کرد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: وزیر علوم قره باغی دانشگاه سهند تبریز منصور غلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۵۹۰۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در مراسم بزرگداشت روز استاد گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر طی ۷۰ سال گذشته یعنی از زمان تأسیس، موفقیت‌های بزرگی در حوزه‌های مختلف از جمله طرح‌های بزرگ صنعتی، ارتباط با صنعت و تربیت دانش آموختگان برجسته داشته است.
دکتر علیرضا رهایی افزود: دانش آموختگان این دانشگاه هر کدام در اقصی نقاط کشور نقش آفرین بودند و توانستند مدیریت‌های بزرگی را شکل دهند و موفقیت‌هایی را برای بخش‌های مختلف صنعت ایجاد کنند که همه این موفقیت‌ها مرهون زحمات استادان است.
وی ادامه داد: تلاش استادان در تربیت دانشجویان بسیار باارزش است؛ همچنان که در بیان بزرگان و رهبران ما در این زمینه نکات دقیقی گفته شده است.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر در این زمینه به بیانات مقام معظم رهبری اشاره و اضافه کرد: تشکیل هویت نسل جدید به دست معلم است و نقشی پر رنگ‌تر از نقش خانواده و پدر و مادر دارد؛ یا در بیانی دیگر که می‌فرمایند: اگر همه آفرینش برای معلم درود می‌فرستد برای این است که معلم علم را در اختیار متعلّم قرار می‌دهد.
رهایی خاطرنشان کرد: این دانشگاه به همت استادان منشاء کار‌های بزرگی در کشور است به طوری که در هفته جاری میزبان معاونت علمی بودیم و موافقت‌نامه‌ تحقیقاتی بزرگی امضا شد و همچنین موافقت‌نامه‌ دیگری برای به دست گرفتن طرح تحقیقاتی در حوزه دریا و مهندسی دریا قطعی شد.
وی تأکید کرد: تقریباً ما هر هفته درگیر چنین برنامه‌هایی هستیم، اما پیشرفت و به نتیجه رسیدن این طرح‌ها نیازمند همکاری و تلاش استادان است.

دیگر خبرها

  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • انتصاب سرپرست شرکت گاز استان کهگیلویه و بویراحمد
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • انتصاب عاطفه خادمی به‌عنوان دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی