Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه تبریز گفت: این دانشگاه رتبه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را در رتبه بندی تایمز به خود اختصاص داد.

به گزارش ایسنا، "محمدرضا پورمحمدی" در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه پایگاه تایمز از سال 2013 اقدام به رتبه‌بندی دانشگاههای آسیایی می‌کند، گفت: براساس اعلام این پایگاه در سال 2018 نیز دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران رتبه دوم دانشگاه‌های جامع کشور را کسب کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین در این رتبه‌بندی، دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه‌های صنعتی انوشیروانی بابل، شریف، امیرکبیر، صنعتی اصفهان، علم و صنعت و تهران رتبه هفتم کشوری در میان دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رتبه هشتم را در بین کل دانشگاه‌ها اعم از وزارت علوم و وزارت بهداشت به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به این که رتبه جهانی دانشگاه تبریز 601 تا 800 است، اضافه کرد: نمرات دانشگاه تبریز از نظر استنادات 51.9، از نظر درآمد از صنعت 33.4، از چشم انداز بین‌المللی 18.9، از منظر پژوهشی 13.7 و از نظر تدریس 15.6 است.

رییس دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: روش شناسی این رتبه‌بندی مانند روش شناسی رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌ها بوده که از 13 شاخص در قالب پنج معیار آموزش، پژوهش، استنادات، درآمد صنعتی و وجهه بین‌المللی بهره جسته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۹۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟

همتی فر، سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک گفت: سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، متولی مجموعه مراکزی است که در حوزه تربیت کودکان زیر هفت سال فعالیت می‌کنند.

وی افزود: این سازمان باید آیین‌نامه‌ها را مصوب و ساماندهی کرده و مجوزها را  تحت نظر خود در بیاورد.

او ادامه داد: سازمان تعلیم و تربیت کودک در انتهای سازماندهی و ساماندهی مراکز فعال پیشین است. مجوز این مراکز بر اساس قوانین و ضوابط جدید مورد بررسی و پالایش قرار می‌گیرد.

سرپرست سازمان تعلیم و تربیت کودک تصریح کرد: به علت ساماندهی کودکستان‌ها، این مراکز و مربیان رتبه‌بندی نمی‌شوند.

گفتنی است که پیش از این همتی فر در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان تصریح کرده بود: مراکز باید خود را با قوانین جدید تطبیق داده و در صورت نیاز قوانین خود را اصلاح کنند و پایگاه اطلاعاتی این مراکز ایجاد و به مردم اعلام می‌شود.

رئیس سازمان تعلیم و تربیت کودک اظهار کرد: فرایند مجوزدهی در سراسر کشور به صورت همزمان و مجازی انجام شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • رتبه‌بندی برترین دانشگاه‌های آسیا منتشر شد/ جایگاه ایران کجاست؟
  • آیا کودکستان‌های کشور رتبه بندی می‌شوند؟
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • حضور ۷۵ دانشگاه ایرانی در میان برترین های آسیا در رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی دانشگاه بیرجند
  • صعود دانشگاه جهرم به رتبه ۲۳ فهرست نیچر ایندکس در بین دانشگاه‌های کشور
  • درخشش دانشگاه بیرجند در نظام رتبه بندی جهانی اشپرینگر نیچر